Вітання з днем весілля молодятам

Вітання з днем весілля молодятам

Хочемо показати вам наші привітання, які ви можете використовувати у день весілля молодят. Багато людей не знають, як правильно висловити свої думки. Тож ми це зробили за вас;)

Привітання з днем весілля, зі створенням сім'ї

Чи знаєте ви найголовнішу мудрість нашого життя? Все у наших руках!

Якщо, наприклад, ви спіймаєте метелика, то тільки від вас буде залежати, що з ним станеться: чи полетить він далі, чи залишиться назавжди без свободи.

Бажаю, щоб ви були метеликом: вільними, яскравими і тими, хто може літати дуже високо. Сподіваюся, що ніхто не спіймає ваше щастя і не зламає їй крильця! Кохайте та любіть один одного! Не дозволяйте іншим спіймати вас! Бо тільки вам вирішувати, де ви будете і що вас чекає!

Тож нехай палкі побажання не збивають вас з пантелику…Можна порівнювати вас будь з ким…Але лише тільки вам вирішувати, ким ви будете і як ви пройдете це життя разом!

***

Можна вибрати два шляхи життя разом: можна одразу знайти один одного у момент розквіту і тішитися, що все вже є. А можна йти один з одним все життя до кращих моментів і досягати всього разом.

Безперечно, обидва варіанти можуть існувати. І кожен вибирає той варіант, що більше йому до вподоби!

Вам же я бажаю, щоб ви були один з одним завжди: і в періоди найбільшого вашого розквіту, і навіть в моменти найбільших прикростей.

Але ви завжди можете вирулити разом, якщо погана дорога. Ви можете вирушити туди, куди вам найбільше треба. Тож я буду дуже радий, якщо попереду вас будуть чекати лише найкращі пригоди ❤️

Спішить, долайте всі труднощі та знайте: у вас буде все тільки так, як ви захочете!

***

Цей день є початком офіційного життя разом! Тобто тепер ви не хлопець і дівчина. І ви не просто співмешканці! Ви Чоловік та Дружина! Ви є одним цілим! Тепер ви разом можете творити нову історію, в якій є тільки ви вдвох! Також до цієї історії ви можете приєднати маленьких людей, які будуть називати вас татом і мамою;)

Але поки ви вдвох! Тож радійте тому, що ви можете бути разом і кохати один одного безмежно! Довгих років разом вам! А ще, бажаю вам можливостей, які зможуть допомогати вам створювати і ростити нових людей 😉

***

Зараз ви безмежно закохані! Видно, що ви без тями один від одного! Ви квітнете і маєте зараз найкращі моменти вашого життя:)

Я сподіваюся, що так буде завжди і що це кохання на довгі роки. Але якщо раптом ваша квітка кохання стане в’янути, то не забувайте її поливати. А для цього потрібно знову згадати, що таке романтика, турбота, ніжність і не забувайте казати один одному “Я тебе кохаю”❤️ Бо життя таке коротке і воно варте того, щоб ви весь цей час прожили у любові. Ви ті, кому Бог подарував благословення! Не загубіть це!

Тож на даний момент бажаю вам тільки довгих років разом! І, найголовніше, це міцне здоров'я!

***

Зараз на ваших безіменних пальцях є золоті обручки! Вони із чистого золота, що означає, що до них не має приставати бруд.

Тож нехай цей символ вірності, кохання, любові буде на ваших пальцях до кінця вашого життя! Бо тепер ви несете це кохання не просто на словах, а і на своїх руках!

Бажаю вам жити в мирі і злагоді. Нехай життя не ставить вам ніяких підніжок і ви будете завжди жити під чистим блакитним небом! Живіть гідно, поважайте один одного і своїх батьків, які подарували вам безцінний скарб - життя!

***

Я бажаю вам золотого характеру і залізної витримки! Нехай ваше кохання доживе до золотого весілля, де ви будете сидіти серед своїх дітей, племінників і онуків.

Дуже хочеться сподіватися, що ваш зір буде таким же гострим, як і зараз;) І через багато років ви будете дивитися один на одного і бачити тих самих молодих людей, що сидять зараз і кохають один одного!

Кохання це і є справжній скарб, який потрібно цінувати!

Тож бережіть один одного і ніколи не розбивайте серця! Бо серце стає ще більш уразливим і більш ламким, коли воно закохане! Гірко вам і вашому коханню! Щастя молодим!

***

Зараз перед нами сидить небезпечна жінка - вона підпалила серце бідного чоловіка. Вона поселила там великий вогонь кохання…Але, здається, цей чоловік і не проти, а навіть і дуже радий…

І тепер ось вони сидять тут, чоловік та дружина, молоді закохані люди і вони уклали шлюб!

А ми тільки раді за них! Бо це той вогонь у них в серцях, що палає, але не завдає шкоди!

Тож нехай цей вогонь ніколи не згасає! Живіть довго і щасливо! Бажаємо бути вам завжди бути запальними і ніколи не згасати! А ми тільки із задоволенням будемо на вас дивитися!